torsdag 8 augusti 2013

TRIST DAG. troligen ingen hemgång än.

Trist dag tycker ja, Linus legat med syr gas och grimma hela dagen.  låg bra hela natten och halva möran. 

efter dom var här och kolla öga på honom så har han varit tvungen att ligga med 0,03-0,06 i syrgas. och verkar slö och sliten, kulle inte förvåna mig om en ny dret i kroppen han fått. 
provade även suga näsa på honom och det kom möe snor och busar upp och då trodde vi det skulle bli bättre, men inge bättre blev det. 

trist trist trist, vi som verkligen såg fram emot hem gång på tisdag. men han måste visa att han klarar att vara utan syrgas innan vi får åka hem, 2 dygn ska han klara här. 

vet att många tycker att man är tjatig och vill hem,men ni vet inte hur det känns att vara här inne, önska man kunde rymma här i från. 



troligen sover ja hemma lördag till söndag iaf med cookie då Carina och Thomas skulle bort. så förhoppningsvis får ja lån med mig en bröst pump, annars får ja köpa en, för utan det går icke. 

/mi 


1 kommentar:

  1. Jag vet precis hur det var. Blev skogstokig av att vara på sjukhuset dygnet runt, och det även tärde på förhållandet med Viktors pappa. Tjat och sånt får de faktiskt räkna med ifrån er. Det viktigaste just nu för er tre är att ni får mkt stöd och även förståelsen från alla håll :) visst förekommer även jobbiga perioder som när barnet får det jobbigt.
    All lycka önskar jag er och nu får lillen verkligen kämpa på bra och bli starkare! :)
    Kram.

    SvaraRadera