lördag 17 augusti 2013

Bilder och nu är det väl inte många dagar kvar

Syrgasen verkar vara ett minne blott. Han har inte behövt fluschas heller sen igår och grimman med syrgas blev han av med i torsdags. 
Och idag har ja provat amma igen. 3 gg. Kl 11och 14 men då gick det uselt har nämligen en Linus som är ssssssååååå svår vekt, sover han då sover han verkligen. och det ska man väl inte klaga på. för det är ju gör bra. då vet man att han kommer sova gott i vagnen menas jag kör pålle hemma sen =)) 
Men nu vill man ju inget hellre än bli av med denna sond i näsan, och få komma hem helst utan den. Men nu i början måste han ju va vaken för att förstå vad han ska göra. 
Sondade han till 17 målet men tog mindre mat. sen skulle han ha mat vid 20,00 men jag drog ut på det. för att han måste bli hungrig, dom här har troligen gett honom för mycket mat så han har aldrig behövt bli hungrig och det har blivit att vi fått en lat linus som fått allt serverat på ett silver fat. men nu är det slut med det. Nu ska han få kämpa lite och verkligen lära sig amma. Och för att få bästa resultat måste han bli hungrig först. 
Kan ju börja med att öppna munnen ;)))

Men vid 20,00 vart han väl lite hungrig till slut, för runt 20.20 så tog han tag och sög och han svalde hur mycket han fick i sig är ju verkligen svårt att säga. men han sög i 1 timme, och sen sonda vi honom när han var nöjd, skulle sonda 60 ml tyckte dom, men vi fick i 40 ml sen började han spy, så troligen hade han ätit mer än 10 ml som dom trodde han sugit i sig, då vi vägde honom innan amning och sen efter . 
Så nu väntar vi på att han ska säg till när han blir hungrig så provar vi igen. enligt sköterskan om det fortsätter så så kan vi bli av med sonden också när vi ska åka hem. Idag vägde gossen 3695 gr. 

Allt går bara framåt nu i ruskig takt, så jag hoppas verkligen dom släpper hos på Måndag eftermiddag , för dom ska väl ta prover på måndag. 

Och får vi ett bak slag NU, Då vet jag inte vad jag gör, då går jag i väggen det vet jag. 

Robin åkte hem idag vid 12 för att fixa våran infart. jag var ju hem förra fredagen och grejade när Johan kom och grävde åt oss, idag kom Gustaf och hjälpte oss köra ut grus högarna. Det blir bra när det blir klart =) ska på ett gruslass till med fint grus, sen är det typ klart. sen är det bara resten i trädgården kvar ;)
Bild bomb kommer på infarten. 

förre och efter  och under arbete.












 
Någon som känner sig manad och vill köra flaket till Årtan kan ringa och berätta =) Då den lastbilen vi hade som skulle flytta det, hade ett maxlyft på kroken och inte kunde lyfta 24 ton =( så flaket står ännu kvar. Flaket ska tömmas 3 km bort. Och lämnas där sen, fast få det parkerat vid stallet, då det är min bajs container till häst dyngan ;))



Jätte nöjd med våran infart , nu slipper vi ha bilarna efter väg kanten..

Avslutar med en bild på Linus och en bild på Cookie och en bild på Pållarna =) 







Nu vill vi packa i Linus i denna och åka hem

/ MI 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar