fredag 9 augusti 2013

Blod

Förstår inte varför det behöver gå så långt innan dom inte gör något för min Linus , visade sig på proverna igår morse tydligen att det var för lite blod i kroppen . Och varit det senaste 3-4 dagarna . Varför agerar dom inte på en gång utan väntar in i det sista till han blir dålig . Speciellt nu när vi är på hem gång . Ibland förstår ja mig inte på sjuk vården . Han fick iaf 40 ml blod i morse vid 05,00 . Di stack han 3 gg innan det fungerade oxå ;( tur han är så snäll . Dock idag  fredag har han legat kvar med samma syrgas mängd . Tog bort grimman till och från men klarar bara 3-5 minuter utan . Känns just nu meningslöst . Tror personalen ser vår längtan hem så början på veckan skriver vi in oss för en utbildning med att ta med syrgasen hem . Något ja igentligen inte vill . Men det enda vi väntar på nu är att han ska klara sig utan. Tycker så synd om min Linus . Även varit lite halv slö idag tycker ja . Men ja ber till Gud att få hem oss med våran kille till veckan utan syr gas . Tror inte på Gud. Men någon måste man ju be till . Ett under måste ske . 
Kom en grävmaskin hem förut och grävde en infart åt oss . Ska lägg duk på i morgon och gruset kommer till veckan . 
I morgon ska ja och cookie umgås . Till söndag fm . Ska bli gott . Klippa gräset och fixa lite i trädgården och mysa . Vill inte lämna Linus men känner ja måste få va hemma ett dygn . Idag när det bara stått still och man kommer ingen vart känns så jädra jobbigt så det finns inte ord . Ska han aldrig bli av med denna syrgas . 

I morgon åker alla katt ungarna till nya hem . 3 har redan åkt , bara 2 kvar . Som åker i morgon . 
Hoppas kunna vakna till en bra dag i morgon . Linus väger nu 3295 gr . Och äter var tredje timme nu 62 ml mat . Amma vill han fortfarande inte . 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar