söndag 11 augusti 2013

Avd 11 , 6 veckor och 1 dag

Ja så länge har vi nu bott på avdelningen 11 , och kan inget mer än säga att jäkla trist det här här. Vet vad folket menade som vi träffade i lunch rummet efter våran 3dje natt här , dom som bott här 5 veckor då sa till oss . 
Fy fan. Det har gått en berg och dalbana. Första veckan var man så glad att att gick så bra sen kom dom jävla infektionerna, navel katetern och infektionen i armen .  Kämpades igenom det på vågor , att tänka att i morgon kanske inte vår Linus finns mer . Men vi klarade oss igenom det . Samt snabbel slangen i näsan (cpapen) som tog enorm tid att få bort pgd av infektionerna . Att bli av med den var en lycka för att sedan få in honom på vårt rum som då var nummer 8 . Fanns inget mer som kunde bli så underbart . Låg i grimma . Allt gick bara framåt , fick flytta till rum 15 . Och första 3 dagarna här kanon utan syrgas och Grimma jämt när han inte åt dock . Då fick han hjälp . När det blev tal om hem gång , har allt bara dalat . Nu ligger han med syrgas dygnet runt oftast vi provar till och från men funkar 3 minuter eller 2 timmar . Hade det med blodet att göra att dom var så sega att sätt in det ! ? Man kan inte bli mer än jävligt förbannad på doktorer och personal ibland varför ska di vänta ända in i det sista innan återfärder görs?!
Jepp vi ligger fortfarande med syrgas på 0,06. 
Ingen förändring och hem gången på tisdag blir inget av , vi ska troligen få utbildningen om syrgas under veckan .
Vinstannar vilket som hela nästa vecka eftersom han skateboard gå ögon undersökningen 
Igen på torsdag och blir så sliten efter den . 

Jag sov hemma i natt första natten i sin egen  säng efter 6 v i sjuk säng, skickar kiropraktor fakturan till landstinget sen . För vilken rygg värk man fått . Att hamna i sin egen säng en natt var som paradiset . Helt underbart . Lämnade cookie i portila. Igen och åkte in till Linus igen . 
Inget mer hänt än lite sliten och mer syrgas . Vad är det som spökar ?!? 
Min Linus <3 

/ Mi 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar