måndag 19 augusti 2013

Tänk att det ska gå så långt så man måste få prata med chefen. =(

Ja idag har man fått tagit i med hård handskarna. 
Och det gav resultat. 

Linus har ätit ur flaskan alla måltider, fått i sig mellan 20-40 ml per gång, och sen har jag sonda resten. 
Han gör framsteg med flaskan ;)

På ronden vid 10 så fick vi svar att ingen som haft syrgas får bli ut skriven till hemsjukvården för än vecka 37 i gravid vecka. OK VARFÖR har inte alla den informationen då? 
Och varför har ingen sagt det tidigare utan samma person har sagt till oss förr förra veckan att vi skulle få åka hem förra tisdagen, dom var ju till och med här från hemsjukvården och pratade med oss då att tisdagen fick vi åka hem då pgd av att hon jobbade då den veckan. 
Men nu säger samma person att vi inte har fått åkt hem för än v 37, varför ger dom oss hopp flera gånger innan att först åka hem den tisdagen dock fick vi bakslag då och han fick ha grimma en vecka med syrgas, sen så säger dom efter att han klarar 2 dygn utan syrgas får ni åka hem, han har klarat 4 dygn nu helt utan problem, 3 dagar innan vi kommer in i v 37 får vi svar att ingen får lämna sjukhuset för än v 37 om dom haft syrgas. 
om dom sagt det från början vad bra allt hade varit då. Men dom hade inga grejer att låna ut, samt att syrgasutbildningen hade dom inte tid att ge oss för än kanske slute på veckan, för dom hade så många barn så dom hade inte tid att ge oss utbildningen. där brann droppen. 

avd chefen, nästa bad vi om att få träffa och efter vi bad om det har det hänt grejer, det pratades om att vi skulle få komma ut i vagnen, och utbildningen ska vi få kl 13,30 i morgon tisdag. 

Chefen kom och vi berättade allt vad vi tyckte och tänkte och vad vi varit med om, allt från vi kom hit till idag. 
Och grejer jo det fanns det, så varför dom hade sagt att det inte fanns det visste hon inte. Då blir man bara lite så där besviken. 
Och säga   att dom har personal brist och glömde bort mediciner osv får absolut inte hända. även fast dom har mycket att göra. det är ju inte vi som ska bära ansvaret här med såna grejer. 
samt att journalerna ska samlas in och gås igenom på morgonen innan dom byter skift personal . 
innan chefen kom hann dom ta prover, och vi fick svar på proverna efter bara 45 minuter, det har väl aldrig sket förut, fått tjata 2-3 gg innan det hänt något, samt att vi fick in en apparat som Linus ska ha på sig när han sover första tiden hemma samt när han ligger i vagnen när vi är ute och går så man känner sig trygg med syreupptaget och hjärtat. 
speciellt när han sover då dom kan glömma bort sig , har inte hänt på 3 veckor, men i fall att. så den fick vi också in. så vi kunde gå ut och gå en runda nu innan vi åker hem. 

Så nu går det framåt. 

Nu väntar jag och Linus på mormor som ska komma med vagnen så vi kan komma ut en tur nu i kväll.  Ska bli gött ;) lite fri het innan hemgång, som det låter så får vi åka hem på torsdag, kanske 4 gången gillt nu då eller 5, vet ej hur många gånger dom sagt vi ska få åka hem, denna gång kanske är sant, eller också inte.?! vem vet man vet aldrig på det här stället. 

Ska försöka hinna få bort sonden till på torsdag också. Fredag ska vi iallfall in hit på skelett röntgen kl 11. och sen tisdagen ska vi på ögon kontrollen igen. 

Men herre ta bilen in med linus och göra sånt än ligga kvar här =) 

Nu hoppas man på det bästa. så jag kan träna igång pållarna under  nästa veckan sen, måste ringa hovis om nya skor på pållarna bara =) kanske han hinner början på nästa vecka att fixa det. 
Nickan vill komma igång med träningen samt zita också. så vi kommer ut på tävlingsbanorna igen, och även få hem cookie. 

Hon kommer hem redan på onsdag eftermiddag då barnvakterna carina och thomas åker utomlands =) 
Så jag eller robin sover hemma på onsdag natt. 

Men tänk att det måste gå så långt så man måste prata med chefen innan det blir bra. Tycker det är lite för jävligt. Förstår dom som säger att folket här är fantastiska dom som bara bor här några dagar. men bo här snart 8 veckor. då är det inte allt helt bra. Men andra  sidan vore det inte för dom hade inte Linus klarat sig från första början. 
men nu vill vi bara hem <3 

// MI 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar