lördag 6 juli 2013

Fortsätter framåt

Det fortsätter att gå framåt med Linus. Egentligen väntar man väl bara på ett bak slag, men inte har det kommit något än, men vi vet ju att det kan komma ett. 

Idag satt han hos mig från 10-13.30 då fick han vara utan luften i näsan och det gick hur bra som helst. Egentligen skulle han bara vara utan 1 timme, som doktorn sagt men efter 1 timme ringde vi doktorn och berättade hur bra det såg ut så han fick sitta utan 2 timmar till och det gick lika bra det. 

Mat får han nu 10 ml, dock skulle dom höjt till 12 ml i kväll, men litet bakslag fick vi där, då han har spytt upp lite nu efter två mål tider på 10 ml så magen får nog vänja sig lite mer vid 10 ml, så höjder dom nog i morgon när han inte spyr upp. 

Efter blöjbyte och provtagningar vid 13,40 så gick jag och Robin och käka, sen blev det en promenad på 30-40 minuter för oss. soligt och fint väder , avslutade promenixen utanför sjukhuset med en glass. 

Sen var vi tillbaka till Linus vid 15,45, och då fick han mat vid 16,00, sen tog Robin ut honom en sväng , så han sitter med honom nu utan luften i näsan. Och det verkar gå lika bra nu =) 

// MI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar