onsdag 21 maj 2014

7år och nytt rekord ;)

Igår besökte jag och Nickan Oslo bjerke. Och ja det var ju ett tufft lopp det visste jag ju innan hon var upp anmäld rejällt.
Ser ja loppet i efter hand skull ja kört lite annorlunda, men tror det kvittat. dom öppnade 11 första 500 och 12 första 1000m och avslutade på en 11 tid. Så dom vann på 12,8 .

Nickan gick hela vägen in i mål även denna gång och tog på upploppet men inga pengar blev det men hon satte nytt rekord 14,5 . och hon fick sig en genom körare. 
Hon visar ännu en gång att hon kan och en sånt tid tror ja kan räcka ganska långt om hon får ett bra lopp här i närheten på dom mindre banorna, krukset är bara att vi ska komma med med dom få poäng hon har =/ men vi anmäler på nu på hemma plan så får vi se.
Hon kändes iaf toppen fin och det är huvudsaken. Borde vinna snart tycker ja med rätt lopp och rätt motstånd i samma klass. 

Zita har tränat på bra gick intervall jobb hemma i tisdags på ett mycket bra sätt. stark och fin. går ett intervall jobb i helgen igen så  provar vi banan slutat på nästa vecka troligen. 

Zarita har börjat gå intervaller 5 st blev det i måndags, averkade hon på ett bra sätt. stark som en oxe och pigg som bara den, låg rak lång i intervallerna. så hon var piggelin.

idag blir det jogg av zita och Zarita. Nickan ska mysa i hagen idag bara =) 

// MI 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar