tisdag 13 maj 2014

Färjestad start igår med Nickan.


Nickan var ut på Färjestad igår. Släppte ner käken 2 håll på henne och provade helstängt. 
Kom iväg bra som vanligt långt bak. hamnade 4 invändigt å där satt hon fast, hon såg på håll ut att va en helt annan pålle med hel stängt. hon gick hela vägen in i mål men satt dunder fast. Tyvärr får man väl lov att säga =( för hon hade allt kvar över mål och hade hon bara fått lucka så hade hon varit 2 a troligtvis. men men vi hade behövt poängen så det var lite synd, kollade liven när ja kom hem och hon satt verkligen fast , paw letade lucka som en tok, men kom ingen tyvärr. men hästen gjorde ett fint lopp och det är ja super nöjd med.  hon fick med sig en matlapp på 2200 kr med hem och hon gick 16,7 på 2140m. och dom avslutade 500m på 15.5 å hon bromsade inte och kalas nöjd med henne. 
Det loppet var även sponsrat av Färjestad rid och trav så vi fick med oss ett snyggt täcke hem iaf. ett fodrat regn täcke med brodyr =) 
Klädde damen snyggt. 

Väl hemma så vart det ut å köra zarita en runda fick springa på lite 3 lätta intervaller i sanden, å det var inga problem, sköte hon snyggt. 
sen vart det ut i stor hagen för dom med massa gräs. =)

anmälde idag tisdag till Åmål å Färjestad totalt 5 lopp kom inte med i något. nu är det bara att anmäla på vad lopp heter så fort det finns proppar som stämmer in. för hon har bara 45 poäng och det är svårt. i möra är det anmälan te Lindesberg 3 lopp och Axevalla 1 lopp och bjerke 2 lopp. bara hoppas hon kommer med i något. 

idag har alla pållar ledigt. Spikade tebaka dojorna på Nickan förut. 
Zita hittade jag i plöjnings åkern där det sått majs. trodde hon ville ut på gräs ja istället stod hon i leran på plöjda gärdet. troligt vis har det gått en älg genom hagen och förstört tråden för mina pållar är livrädda för tråden om det så är ström eller ej i så går dom inte nära. men nu vet ja varför alla tre såg ut som ler högar på täckena. Nickan å Zarita hade bara varit ut å rullat sig i leran och gått in på det gröna igen, Zita blev dock kvar i leran, för hon hittade väl inte utgången. 


igår tog ja spåret igen med vovvarna 3dje dagen med spring pass blir nog ett idag också. känns riktigt skönt, alltid tyckte det varit trist att springa gå över huvud taget om det inte är i skogen, men jepp kanske blir en aning lättare nu när man gått ner 16 kg, bara 10 kg kvar nu te ja kan känna mig nöjd, =) 
och det har ja ju som mål te 29 juni, därför ja måste börja öka takten med lite spring =) 

men stönig som ja ä så kommer ja klar det =) 

// MI 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar