tisdag 22 april 2014

Ny häst

Japp det är precis vad jag söker, en ny tävlings kompis. varmblod eller kallblod. helst några tusen kroner intjänat, köp eller leasing. 
hästen ska inte vara något skade paket, utan en fräsch fin. temperament och lite galen kvittar. hingst valack eller sto. allt av intresse. även en som kanske behöver en sista chans. ja prövar gärna.


Nickan har varit upp till valneviken och träffat racer bourbon brunsten på gång. ska upp slutet på veckan igen. troligen är hon brunstig då och hoppas kunna semenera inom kort. 
hon tränar på som aldrig förr och känns toppen fin, länge sen hon varit så här lätt i steget pigg och framåt. fått 2 massage genom gångar av fanny, fodrar henne på nytt foder och nytt tränings upplägg. bara hoppas det ger susen. 
hade ett kanon lopp på åmål som anmälan var idag stängt vid 120,000 hon har 19,007 kr . men avstod då ja planerat att ta ut henne i ett 1640m lopp och det har hon ett 4 maj på Årjäng, 5 maj på Färjestad, och ett 11 maj på momarken , så ja hoppas hon komemr med i något av dom loppen. poängen är fattiga men håller man tummar kan det gå vägen. 

Zita har bara joggat på hemma och känns okej. 

isöndags  var vi ute med båten hela dagen, och det var toppen väder =) var ute på en ö och grilla. fiskade lite på hemvägen och ja vann min å Robins tävling. 


bilder kommer här från påsk helgen: 

min äckliga  gädda som ja fick upp 

robin som varit rolig


underbart väder 

linus sov menas vi fiskade 


zita

nickan 

nickan 

mina fina pållar 

nickan 

Linus gungar för första gången 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar