söndag 13 april 2014

Öppnar hingst katalogen igen.

Ja som meningen lyder så öppnas hingst katalogen för att hitta en ny partner åt henne, och jag vet redan vilken det blir. Kommer inte avslöjas för än han ä bokad.
Men innan dess så tävlar vi maj ut. 

Som sagt ja åkte raka spåret ner till Vara i fredags och hämtade hem Nickan. 
Varför jag gjorde det kan ja säga att det berodde på bristande och fel och ändring i informationen från hingst ägare och hingst hållare. Det kommer komma ett enskilt blogg inlägg om VARFÖR ska bara få klar tecken från några grejer först. så ska jag gå in på minsta detalj om detta. hingsten var Lovely Lidob iallafall. 

körde Nickan en skritt tur med tryckvagnen i fredags kväll på 1 mil hon var piggelina, men fick enbart höll sig till skritt. 
Lägger om hennes träning och kost nu, så provar vi tävla maj månad och sen blir det väl troligen betäckning. och hoppas hon kan springa in nön krona och betala lite av hingsten själv. =) skulle ju va bra då ja valt en 3 gg så dyrare hingst än den ja valde först. 

Nickan fick skorna tillbaka idag då ja drog bort dom när hon skulle åka till hingsten eftersom det var naturligbetäckning. så på med skorna igen och ett tryckvagns pass blev det. kändes otroligt  stark och fin, får träna på april ut , hon ska även få Massage i möra av en tjej. men tränings passet idag var jag riktigt glad över då hon kändes väldigt fin.
dock är hon något spänd i ryggen tycker ja , vi får se vad ho säger i möra om henne.

Zita har gått 3 tryckvagn pass. och då kallar ja det lätta tryckvagns pass ej hårda. och hon har tagit det bra och känns starkare för varje gång idag kom hon in med 69 i puls efter 1 timmes tryckvagn med tryck intervallmässigt. så hon känns fin. Blir banan på onsdag kväll.

Zarita Åkte jag till Dalslång ed med idag =( min fina pålle. men hon är bara för utlåning en längre tid. så inte är hon såld inte. kommer nog få det bra där. en kompis som är en 10 månaders shettis. den rymde på en gång =) hehe. 

fina Nickan innan tränings rundan 

på väg hem från tränings rundan

genom tunneln under e 18 på väg hem

zarita i sin nya box 

Zita





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar