onsdag 2 april 2014

Dödens :(

Det var precis det Nickan fick i måndags loppet . Snabb ut på 20 tillägg ingen släppte ner henne och det blev dödens ingen kom å byte av heller . Så var det loppet slut för henne , dödens med en häst som inte har skallen med sig det ä verkligen dödens . För ho sket totalt i allt på upploppet och det ä som vanligt när hon går dödens eller ledning . Trist med en sån häst faktiskt :/ efter 41 lopp med henne så har hon legat invändigt 39 g av dom starterna . Nu har ja anmält henne te momarken 1640m auto helstängt huvudlag ska provas . Kommer hon inte med. Så har ja ändrat hennes planer. Hon kommer troligen fortsätta tävla i sommar tror ja. Inte helt säker på den punkten . Hon behöver ett break känns det som. Travar fint och inga fel men ett uppehåll på 1,5 år tror ja denna dam kan må bra av . Hon kommer iaf inte tävla i höst och vinter å nästa vår. Om hon lagt trav dojorna på hyllan vet ja inte . Det får hon besluta helt själv. 

Zita gick för 1,5 vecka sen sitt livs första bankobb och ja vad säger ja om henne hon var in för att bara skrota runt och ta sig en titt hon förvånade mig stort . 2140m och sprang första 1000m 54 fart och sista 1000m 46 fart med minst 30 fart sista 500m joggandes trav säker och hel cool ensam. 
Mycket nöjd var ja det trodde ja inte. Idag ska hon in för andra gången och idag med sällskap av annan 2 åring då vet man inte hur det går :)) sen har hon börjat växa som fasiken i bak ändan . Hon va ju 1,63 i manken för 2 veckor sen . Blir stor dam men travet inga fel på än iaf . Tanken ä om allt går som det ska ä att premie lopp för henne blir i slute på maj början på juni men allt beror på henne. 
Händer inget drastiskt och hon inte går in i dn jädra växt period så ä tanken kval och start oxå i höst som 2 åring men som sagt hon bestämmer men ja har tankar ;)) 

Zarita är kvar hemma än men inte så många veckor till skulle ja tro. Nack del ä att hon å Nickan å såna kompisar så ledsamt att sära på dom igen :( då blir det Depp period för Nickan :/ Zarita kommer te nytt ställe så hon hinner väl inte tänka på det , en Shettis som kompis ska hi ha ska bli kul å se när hon var 4 hade hon en Shettis som kompis men den hatade hon verkligen :/ 

Linus växer å växer kryper snart . 5 tänder har han oxå fått :) och morsan köpt en flytt väst åt honom oxå ;)) helly Hansen fint ska det va :)) 

Hare gött så länge i det underbara vår vädret njut nästa vecka ska det regna och snöa :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar