torsdag 17 april 2014

Hingst bokad

Japp , nu har jag bokat en hingst åt Nickan så nu kan jag avslöja det. 
Det blir Racer bourbon.

Måndag ska hon upp för första besöket. 


För övrigt tränar Nickan tryckvagn och det har gått framåt. 
nu är hon hel tokig i körningen, och om det är annan träning eller annan mat eller massagen hon fick av Fanny i måndags som gjort underverk det vet ja ju inte vilket av grejerna som gett henne sån fin fin pålle att köra. och PIGG. men kan ju hoppas det var allt ihop =)
Fanny ska ta henne en omgång till på måndag eftermiddag då det blev för möe att ta allt på en gång, så det är bakmotorn som ska få sig en smörjomgång då.
men igår körde ja henne ett jogging pass i vanliga speedcarten 1.3 mil och hon såg spöken överallt och på ett ställe vägrade hon gå förbi totalt stopp 3 g. sen höll ja i henne så hon bara skulle jogga lugnt då stod hon på bakbenen för hon ville iväg. fasiken vadå laddad eller? men men mycket fin. öra fram hela vägen å verkligen på hugget. Mycket kul att köra.

Zita körde jag ett banjobb med igår, men ack det gick åt skogen,
hon hoppa å skutta i starten ställde sig travade in sig och hoppa rätt i luften igen, hade dock ingen käk denna gång och antar att det berodde på det,men för säkerhets skull så backar ja och tar det lugnt 1 månad med henne, bara joggar hemma. för hon ä ju bara  2 år och 165 i manken ;) så hon ska nog ta det lite lugnt en period nu. 
få  lite glädje tillbaka, hon är så hemskt tråkig man kunde tro hon va 25 år. inge bus i hagen å inge röj i vagnen. fasiken varför ska ja ha så snälla hästar för =) 
lite liv vore inge fel =) 


SEN ANG LOVELY LIDOB. 

Har denna vecka pratat med 6 stuterier , svensk travsport, Asvt, rådrummet, hingsthållarna som har hand om hingst katalogen,samt reklamations nämnden.ang detta Med LOVELY LIDOB. Eftersom Cina Granlund inte är med i hingsthållare föreningen så valde jag att lägga ner för att om ja går vidare kostar det mer än vad det smakar. Och det ä hon inte värld. Men alla dessa personer ja pratat med tycker det är en grymt oseriös hingst ägare som inte ens kan ge en ursäkt utan istället trycka ner en sto ägare på det viset gör ingen bra reklam för sig. ST sa att dom vetat att det skulle bli transport på hingsten för flera veckor sen. Samt att all info varit luddig mellan cina och mats. Att utgå med fel info till sto ägare och inte göra rätt för sig sen ansåg alla var RIkTIGT LÅGT gjort. Stuterierna svarade alla att om dom gjort en sto ägare missnöjd , fel uppfattad info, ändring i Infon osv så får stoägaren pengarna tillbaka eller rabatt på bokningsavgift eller rabatt på levande fölavgift och ett stuteri hade till och med bjudit en sto ägare på hela föl avgiften. Blir det fel med stoägarna och vi som ansvarar för hingstarna får ju då dålig "reklam" om vi inte kan släppa efter och göra rätt för oss. Det är ju som i en affär sa dom kunden har alltid rätt är man otrevlig och inte hjälpsam får dom dåligt rykte och kommer inte tillbaka.Jag hoppas cina granlund kan jobba på som inget har hänt. Hon ä väl kanske uppväxt så att bara kliva över och skyll i från sig trots när hon gjort fel, att be en person om ursäkt vet hon nog inte vad det är... Kör vidare hoppas du får måååånga ston till din hingst i år. För du kan ju verkligen det här jobbet med att boka ston till din hingst.


Nej nu är det påsk nu blir det trav och påsk mys med pållarna ;)

// MVH MARIE






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar