fredag 4 oktober 2013

Till start.

Äntligen Äntligen har jag häst till start igen. Som jag längtat. 

Söndag ska Nickan ut på årjäng i ett p 21 lopp. spår 1 fick hon på 20  tillägg. med magnus jaobsson i styrningen, Han har kört henne förut så han kan henne och han lyssnar på kör order och det är viktigast av allt. Hon har känts dunder fin i träningen nu och gått 2 snabbjobb hemma i sanden, hon har ju inte gått snabbjobb förut, det är något ja börjat med nu och kommer fortsätta med det en dag i veckan nu tills sanden blir hård så det inte går att köra mer. Måste ha en gas till på henne , för tiderna nu är helt otroliga, det går så fort än trots det är oktober redan. men hon gör så gott hon kan på söndag för det gör hon alltid. 
hon är bäst i mina ögon även om hon kommer sist =) 
Körde ett snabbjobb med henne idag på fm, skulle bara bli 4 intervaller. men fick bli 4 intervaller i lätt lutning istället för på plana raksträckan för hon vart så pigg. kändes dunder fin. 

Zita går 5-6 km varannan dag och även hon är kalas fin, joggar på hur lätt som helst. och inga mer diken har vi besökt. =) 

Linus han är lite jobbig om nätterna annars går allt kalas fint. han tycker nämligen man ska skrika och inte sova om nätterna, bättre att sova om dagarna istället,och har försökt hålla honom vaken,  på efteriddagarna men hur lätt är det med en 3 månaders bebis plus att han sover som en stock och gör svår väckt. 

annars går det hur bra som helst.

// MI 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar