måndag 21 oktober 2013

Intervall jobb och resultat med Nickan på Färjestad

Imorse var det ut med Zita och Nickan, Zita hoppar fortfarande på 3 ben, men det börjar läka nu iaf och gå åt rätt håll. ändå ska hon ut i hagen, och det får hon. hämtade ut medicin till henne idag. 

Nickan levde rövare i hagen, sprang som en blå dåre. 
svansen i vädret och bakbenen i vädret. 

Chippen blev det på med selen och ut och jobba direkt på morgonen . Så idag blev det faktiskt ett intervall jobb, det var inte planerat att han skulle gå det, men efter han känt så fin i joggingen på skogen så beslöt jag mig för att han skulle få gå 4 intervaller så som Nickan gör, och det löste han på ett jätte bra sätt. första intervallen var han inte särskilt fin, men då koncentrerade han sig på annat, andra intervallen börja det likna något. 3dje och 4 intervallen sänkte han huvudet och man kunde se hur han tog i med musklerna, di få han har i rompa ;) men det ska byggas nu, iallafall en månad =) sen får vi se vart han står. 

Sen var det ut oxh gå en promenad 2,5 km eljus spåret. sen hem och göra mat, vidare till stallet igen för att mocka och packa Nickans tävlings utrustning och göra Nickan klar för kvällen.

Väl inne var ho lite nervös men höll sig i skinnet, tills vi kom ut på banan, i värmningen, hon var som ett ångande lok. jädrar så ho låg på. armarna värkte och efter 3 bakvarv i jogg kunde jag äntligen gå in på 4de bakvarvet och släppa på henne det varvet lite. hon kändes fin fin =) 

Sen var det in och stå till lopp 3. idag hade hon inga skor, gamascher fick hon ha idag... starten var hon snabb ut, men det var 2 till, så hon hamnade 3dje invändigt och satt där till 500m kvar då kom hon ut i andra sista 300m gick hon ut i 3dje, och det bet bra för henne och fler andra också =) men det viktigaste av allt HON HÖLL FARTEN IN I MÅL OCH KÄMPADE hela vägen. så hon knep 3dje platsen och gick 16.6, 2140m auto. kusken paw jätte nöjd och jag jätte nöjd.hon gör verkligen bra lopp jämt. Och speciellt nu efter sommaren, säger det igen ett sommarbete gav henne en ny tändning. med hem fick hon en matlapp på 3500kr. och har nu 110,907 kr på kontot. vart det blir anmälan nu vet jag ej, ska spana lite men vi ska se i morgon hur hon tog loppet idag. i morgon blir det en promenad med Nickan för hand, och även hoppas på att Zita är bättre.!!

// MI 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar