tisdag 10 september 2013

Det rullar på med allt .

Dagarna går framåt i rasande fart , har inte bloggat på länge . Tiden på sjukhuset fanns det att blogga , men nu hinner ja inte skriva varje dag . Ligger nu i sängen för att försöka sova , och lyssnar på min lille Linus som har mag knip . Och haft det i 3 dagar nu . Inte alls kul , verkar va jobbigt för honom man gör allt vad man kan . Men mer än det går inte . Jag hoppas det släpper för honom snart . Förra veckan blev vi utskrivna från hemsjukvården och det kändes också bra . Idag har vi varit på 4 de ögon kontrollen med Linus på CSK. Och det var nästan helt klart men en titt till om 14 dagar för honom. 
I morgon besöker vi BVC i vålberg . Får hoppas han inte gått ner allt för mycket i vikt efter dessa dagar med mycket spy och mag knip . 

Hästarna tränar på bra Nickan känns jätte fin och ja ser fram emot att få se henne tävla igen om några veckor . Zita har blivit kollad av Daniel förra veckan pgd av sitt ben men han tyckte inte alls ja skulle va orolig för det . Bara tut och kör , klart det håller . Hon går nu med helstängt huvudlag och imponerar för varje kör tur . Det är ju det som är tjusningen med en unghäst , det händer grejer varje kör tur . Ska bli spännande att se hur denna dam utvecklas . Order by fax har ju lämnat rejält bra hästar di som startat. 

Har börjat träna nu promenader och Cross trainer och rodd maskin . Hoppas kg försvinner snabbare nu . ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar